Купи 2 Вземи 10%, Купи 3 Вземи 20% Пазарувай

СИЛНО ВТАЛЕНА СТРЕЧ РИЗА БОРДО 200105044495-2

Продуктов код
200105044495-2
99,99 лв.
СИЛНО ВТАЛЕНА СТРЕЧ РИЗА БОРДО Бордо СИЛНО ВТАЛЕНА ЧЕРНА СТРЕЧ РИЗА Черен
Елегантна риза от памук с еластан, подходяща за всякакви случаи. Цвят бордо. Силно втален силует. Стречов материал. Яка с неподвижни банели. Сечен маншет. Копчета с лого. Продуктът се предлага в 3 цвята. Моделът позира в размер L.
79% ПАМУК,18%ПОЛИАМИД,3%ЕЛАСТАН

Може да се пере Забранено е избелването Не може да се изплзва центрофуга Да се глади при ниска температура Химическо чистене с използване на въглерод, хлорен етилен, монофлотрихлорметан, само то специалист.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.