Купи 3 Вземи 20% Пазарувай

КОМПЛЕКТ ПАПИЙОНКА И КЪРПА В ЦВЯТ КОРАЛ 190150133225-4

Продуктов код
190150133225-4
69,99 лв.
Налично в онлайн склад
КОМПЛЕКТ ПАПИЙОНКА И КЪРПА С КАШМИРЕН ДЕСЕН Лилав КОМПЛЕКТ ПАПИЙОНКА И КЪРПА В ЯРКО ЧЕРВЕНО Червен КОМПЛЕКТ ПАПИЙОНКА И КЪРПА В ЦВЯТ КОРАЛ Корал КОМПЛЕКТ ПАПИЙОНКА И КЪРПА С ФЛОРАЛЕН ДЕСЕН Син
Комплект папийонка и кърпа, подходящи за всякакви поводи. Цвят корал. Фина структура. Десен на точки. Размер кърпа 24/24см.
100% ПОЛИЕСТЕР

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.