Купи 3 вземи 20% Пазарувай

ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ ТИП ТЕРЛИЦИ 190140133215-4

Продуктов код
190140133215-4
5,99 лв.
Налично в онлайн склад
ЧЕРНИ ЧОРАПИ ТИП ТЕРЛИЦИ Черен ЧОРАПИ ТИП ТЕРЛИЦИ В ТЪМНО СИНЬО Тъмно син ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ ТИП ТЕРЛИЦИ Зелен ЧОРАПИ ТИП ТЕРЛИЦИ В ЦВЯТ БОРДО Бордо БЕЖОВИ МЕЛАНЖИРАНИ ЧОРАПИ ТИП ТЕРЛИК Бежов БЕЛИ ЧОРАПИ ТИП ТЕРЛИК Бял
Класически фини чорапи от бамбук с еластан подходящи за официални и елегантни обувки. Цвят зелен. Гладка структура. Меланжиран ефект. Контрастно тъкано лого. Размер универсален. Продуктът се предлага в черен и тъмно син цвят.
80% ПАМУК, 17% ПОЛИАМИД, 3% ЕЛАСТАН

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.