Купи 3 вземи 20% Пазарувай

ТЪМНО СИНИ ЧОРАПИ С КОНТРАСТНИ ЖАКАРДОВИ ТОЧКИ 190140133212-1

Продуктов код
190140133212-1
9,99 лв.
Налично в онлайн склад
ТЪМНО СИНИ ЧОРАПИ С КОНТРАСТНИ ЖАКАРДОВИ ТОЧКИ Тъмно син ЧОРАПИ ОТ БАМБУК С ЕЛАСТАН В МОТИВ РАЙЕ Тъмно син ТЪМНО СИНИ ЧОРАПИ С МОТИВ КАФЯВИ ТОЧКИ Тъмно син ЧОРАПИ ОТ БАМБУК И ЕЛАСТАН С КОНТРАСТНИ ДЕТАЙЛИ Бордо
Чорапи от бамубк и еластан, подходящи за официални и елегантни обувки. Цвят тъмно син. Мотив контрастни жакардови точки. Тъкано лого. Размер универсален. Продуктът се предлага в тъмно син цвят със сини точки и тъмно син цвят с кафяви точки.
80% ПАМУК, 17% ПОЛИАМИД, 3% ЕЛАСТАН

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.