ПУЛОВЕРИ КУПИ 2 ПЛАТИ 1Пазарувай

ЧАНТА ЗА ЛАПТОП ОТ ПЛЕТЕНА ЕКОКОЖА 180280133208-1

Продуктов код
180280133208-1
179,99 лв.
Чанта от екокожа, подходяща за лаптоп и документи. Цвят черен. Закопчаване с цип. Плетена екокожа. Къси дръжки от гладка кожа. Лого в предна част. Джоб с цип. Дълга подвижна дръжка от технически текстил. Размери: Дължина 43см. Височина 33см. Продуктът се предлага в черен и кафяв цвят.
100% ЕКОКОЖА

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.

Подобни продукти
  1. ЧЕРНА РАНИЦА С ЦИП
    ЧЕРНА РАНИЦА С ЦИП
    139,99 лв.