Winter Sale до -50% Пазарувай

КОМБИНИРАНА ЧАНТА ЗА ЛАПТОП 180280133206-3

Продуктов код
180280133206-3
159,99 лв.
Налично в онлайн склад
Чанта от екокожа и технически текстил, подходяща за лаптоп и документи. Цвят червен. Закопчаване с цип. Дръжки от екокожа. Украсителен детайл от плетена екокожа с лого. Подвижна дръжка от технически текстил. Продуктът се предлага в син,черен и червен цвят. Размери: Дължина 43см, Височина 33см.
100% ЕКОКОЖА

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.

Подобни продукти