Ризи за 29.99лв Пазарувай

КОМБИНИРАНА РАНИЦА ОТ ТЕКСТИЛ И КОЖА 180280133174-2

Продуктов код
180280133174-2
139,99 лв.
Раница от технически текстил и кожа, подходяща за ежедневието. Тъмно син цвят. Кожена гарнитура в зелен цвят. Регулиращи се дръжки от кожа и текстил. Върешна част от технически текстил. Закопчаване с цип. Размери: дължина 30см, височина 40см. Продуктът се предлага в сив и тъмно син цвят.
100% ЕКОКОЖА

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.

Подобни продукти