Купи 3 вземи 20% Пазарувай

РАНИЦА ОТ ТЕХНИЧЕСКИ ТЕКСТИЛ И КОЖА 180280133174-1

Продуктов код
180280133174-1
139,99 лв.
РАНИЦА ОТ ТЕХНИЧЕСКИ ТЕКСТИЛ И КОЖА Сив КОМБИНИРАНА РАНИЦА ОТ ТЕКСТИЛ И КОЖА Тъмно син
Раница от технически текстил и кожа, подходяща за ежедневието. Сив цвят. Елементи от естествена кожа и син цвят. Закопчаване с цип. Регулиращи се дръжки от кожа и текстил. Вътрешна част от технически текстил. Размери: дължина 30см, височина:40см. Продуктът се предлага в сив и цвят тъмно син.
100% ЕКОКОЖА

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.