Купи 3 вземи 20% Пазарувай

ДВОЙНА ГРИВНА С ПЛЕТЕНИЦА 180270131359-7

Продуктов код
180270131359-7
49,99 лв.
Налично в онлайн склад
ДВОЙНА ГРИВНА ОТ РЕЛЕФНА КОЖА Бордо ДВОЙНА СТРУКТУРНА ГРИВНА В ЦВЯТ БОРДО Бордо ДВОЙНА РЕЛЕФНА ГРИВНА В КАФЯВО Кафяв ТРОЙНА КОМБИНИРАНА ГРИВНА Кафяв ДВОЙНА ГРИВНА С МЕТАЛНИ КАПСИ Кафяв ЧЕРНА ДВОЙНА ГРИВНА В КАБСИ Черен ДВОЙНА ГРИВНА С ПЛЕТЕНИЦА Кафяв
Двойна гривна от 100% естествена кожа,подходяща за всякакви случаи. Цвят кафяв. Комбинация от гладка и плетена кожа. Закопчаване с магнит лого. Луксозна кутия с лого. Дължина 20см.
100% ЕСТЕСТВЕНА КОЖА

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.