ТЕНИСКИ КУПИ 2 ПЛАТИ 1  Пазарувай

СИВА КАПИТОНИРАНА ГРЕЙКА

Продуктов код
180219111608-2
Ефектна грейка от технически текстил, подходящо за спортни панталони и дънки. Цвят сив. Капитониране на ленти. Високо закопчаване с метален цип. Джобове с цип. Червен украсителен детайл с копче тик-так. Лого на яка. Украсителни ленти от плетено трико. Моделът позира в размер 48. Продуктът се предлага в тъмно син, жълт, червен, зелен, сив и цвят петрол.
100% ПОЛИЕСТЕР, ХАСТАР 100% ПОЛИЕСТЕР

Прането е забранено. Забранено е избелването Не може да се изплзва центрофуга Да се глади при ниска температура Внимателно почистване с използване на въглерод, хлорен етилен, монофлотрихлорметан, само от специалист.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.