Купи 3 вземи 20% Пазарувай

СИНЯ ПАПИЙОНКА С ЖЪЛТИ ЦВЕТЯ 180150133109-21

Продуктов код
180150133109-21
29,99 лв.
ЛИЛАВА ПАПИЙОНКА С ШАХМАТНА СТРУКТУРА Лилав ЗЕЛЕНА САТЕНИРАНА ПАПИЙОНКА Зелен СТРУКТУРНА ПАПИЙОНКА В БЯЛО И ЧЕРВЕНО Многоцветен СИНЯ ПАПИЙОНКА С ЖЪЛТИ ЦВЕТЯ Многоцветен ЕФЕКТНА ЧЕРВЕНА ПАПИЙОНКА Червен СИНЯ ПАПИЙОНКА С ЖАКАРДОВА СТРУКТУРА Син СТРУКТУРНА ПАПИЙОНКА С ЧЕРВЕНИ ТОЧКИ Сив
Папийонка от сатениран структурен текстил, подходяща за всякакви случаи. Син цвят. Мотив жълти цветя. Размер универсален. Метална катарама.
100% ПОЛИЕСТЕР

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.