Купи 3 вземи 20% Пазарувай

КОМПЛЕКТ ВРАТОВРЪЗКА И КЪРПА В КАРЕ 180150133077-51

Продуктов код
180150133077-51
44,99 лв.
КОМПЛЕКТ ВРАТОВРЪЗКА И КЪРПИЧКА В СИВО Сив КОМПЛЕКТ КЪРПА И ВРАТОВРЪЗКА ОТ СИН САТЕН Син КОМПЛЕКТ ВРАТОВРЪЗКА И КЪРПА С РЕЛЕФЕН ПРИНТ Многоцветен КОМПЛЕКТ ВРАТОВРЪЗКА И КЪРПА В КАРЕ Многоцветен КОМПЛЕКТ ВРАТОВРЪЗКА И КЪРПА В ПРИНТ КАПКИ Многоцветен
Комплект вратовръзка и кърпа от жакардов материал, подходящи за всякакви случаи. Цвят тъмно син. Мотив диагонално каре. Размер кърпа 24/24см. Ширина вратовръзка 6см.
100% ПОЛИЕСТЕР

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.