Winter Sale до -50% + Екстра 20% Пазарувай

САКО ОТ ФИНА ВЪЛНА В ДИСКРЕТНО КАРЕ 180116022030-1

Продуктов код
180116022030-1
Виж описанието
Сако от фина вълна с вискоза, подходящо за всякакви случаи. Цвят син. Втален силует. Дискретно каре. Свален ревер. Джобове с капак. 2 шлица. Тонален вискозен хастар с контрастни елементи. Моделът позира в размер 48.
65% ВЪЛНА, 35% ВИСКОЗА ХАСТАР 100% ВИСКОЗА

Забранено е избелването Забранено е избелването
Не може да се използва центрофуга Не може да се използва центрофуга
Прането е забранено Прането е забранено
Да се глади при ниска температура Да се глади при ниска температура
Химическо чистене с използване на въглерод, хлорен етилен, монофлотрихлорметан, само от специалист Химическо чистене с използване на въглерод, хлорен етилен, монофлотрихлорметан, само от специалист

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.