Купи 3 вземи 20% Пазарувай

СИЛНО ВТАЛЕН ТЪМНО СИН КОСТЮМ ФИНА ВЪЛНА 180116011045-3

Продуктов код
180116011045-3
449,99 лв.
Ефектен костюм от фина вълна с еластан,подходящ за всякакви поводи. Тъмно син цвят. Силно втален силует. Ситна структура. Сако с 2шлица. Закопчаване с 2копчета. Остър ревер. Джобове с капак. Тонален вискозен хастар с констрастни детайли. Панталон с филетка. Моделът позира в размер 52.
88% ВЪЛНА, 8% ПОЛИАМИД, 4% ЕЛАСТАН. ХАСТАР 100% ВИСКОЗА

Прането е забранено. Забранено е избелването Не може да се изплзва центрофуга Да се глади при ниска температура

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.