Нова колекция Тениски  Пазарувай

-50%

СИНИ БЕРМУДИ С ПРЕЛИВАЩ БАГРЕН ЕФЕКТ 180115121221-3

Продуктов код
180115121221-3
Обикновена цена 99,99 лв. 49,99 лв.
Бермуди от 100% памучен деним материал, подходящи за ежедневието. Цвят син. Свободен сулует. Преливащ ефект на багрене. Контрастни шевове. Кабси и копче светъл оксид. Декоративни винтидж накъсвания. Кожена емблема лого над заден джоб. Моделът от снимката е облечен в размер 33. Продуктът се предлага в червен,зелен и син цвят.
100% ПАМУК

Може да се пере Не може да се изплзва центрофуга Химическо чистене с използване на въглерод, хлорен етилен, монофлотрихлорметан, само то специалист. Да се глади при средна температура до 150 градуса Да се суши при ниска температура Забранено е избелването

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.

Подобни продукти