Якета с пух - полезни съвети от ТЕОДОР

Якета с пух - полезни съвети от ТЕОДОР

И тази година, в модните тенденции, якетата с пух не остават на заден план. Както при дамските, така и при мъжките облекла зимната мода ни затрупва с вариации и модели за всеки вкус.

Важно е да можете да изберете най-подходящото за вас. За целта, ние ще ви дадем няколко съвета, към които да се придържате:

  • определете нужната за вас дължина. По-ниските мъже е по-добре да залагат на модели, които са къси, тъй като дългите ви правят по-ниски визуално. При високите представители на мъжкия пол е добре да не се залага на прекалено късо яке. То прави краката ви още по-дълги и нарушава пропорциите на тялото ви;
  • изберете правилния размер. Не трябва да ви стяга нито в раменете, нито в областта на врата. Имайте предвид, че зимните дрехи са по-дебели, затова е добре размерът да е един номер по-голям от този, който обикновено носите. За да ви е комфортно, трябва да можете да се движите свободно;
  • за да прецените дали това е най-подходящият за вас модел и дали се чувствате добре в него, движете ръцете си нагоре и настрани.
Якета с пух - полезни съвети от ТЕОДОР

СПОРТНО ЕФЕКТНО ЯКЕ С КАЧУЛКА В ЧЕРЕН ЦВЯТ

Стара цена: 549.99 лв.

Цена: 274.99лв.

Спортно капитонирано яке от технически текстил, издържащ на вятър и дъжд.Цвят черен.Високо закопчаване с цип и копчета.Моделът е с вата от алтернативен пух, който има качествата на ест. гъши пух, но за разлика от него не се степва и не излиза през плата.Вертикални джобове с пластмасов цип и големи джобове с копче.Подвижна качулка с естествен косъм.Метален аксесоар с лого на ляв ръкав.Моделът е облечен с размер 52.

Преглед

Различните стилове и модели

Разнообразието е голямо. Може да заложите на по-елегантен или на по-спортен модел, в зависимост от вашия собствен стил. Зимните якета, обикновено са по-тежки и създават дискомфорт, който е добре да избегнете. Ако вече сте избрали подходящото за вас и сте съобразили номера и цвета с вашия гардероб, обърнете внимание и на това дали якето е достатъчно леко за да ви е удобно.  Обикновено, ако пълнежът е от пух, то моделът е олекотен. В случай, че ви тежи прекалено много, то просто продуктът е некачествен. Но бъдете спокойни. Ние от teodor.bg ви предлагаме изцяло маркови и изключителни качествени стоки, с които да избегнете този проблем.

Къде да носим новото си яке

Благодарение на разнообразието от стилове, вие може да използвате вашата нова зимна дреха, както за да ходите на работа, така и в планината. Разбира се, в моментите, в които залагате на градски, ежедневен стил, за да се срещнете с приятели или да отидете на разходка с любимата си жена, отново заложете на яке с пух от teodor.bg.  В случай, че сте заложили на уикенд в планината, не забравяйте да го приготвите в багажа.

Тази топла дреха е неизменна част от вашето планинско приключение, създавайки ви комфорт и придавайки ви чудесен и завършен външен вид. През зимата, работната седмица минава бавно, затова опитайте да създадете собствен комфорт. Отделете малко време за разходка в края на работния ден и не се притеснявайте за студа. Защото вече сте заложили на качествена и топла връхна дреха. Ако вашата работа не ви позволя да се сдобиете с този тип връхна дреха или просто не сте и привърженик, изберете някое от нашите палта и завършете елегантния си външен вид.

Обратно