Teodor x Ludogorets

През този футболен сезон играчите на елитния клуб “Лудогорец” ще бъдат облечени със специално изработени от модния бранд „Теодор” елегантни официални костюми за груповата фаза на Лига Европа. Сътрудничеството между един от най-успешните български футболни клубове и водещата в мъжката модна сфера марка е с ясната цел да се подчертае класата на родния отбор на международната футболна карта.

Модният бранд „Теодор” приема престижното предизвикателство да работи с отбор от българския футболен елит и създава своята официална мъжка линия за шампиони. Костюмите на осемкратния шампион на България са изработени по индивидуален размер за всеки играч от най-висококачествени материи, а платовете са подбрани с еластан, за да могат футболистите да имат свобода при движение и комфорт при носене. Костюмите, които са ушити със специално внимание към кройката и са изработени от фина вълна, са издържани в тъмносинята гама и се състоят от официален панталон, стилен елек и елегантно сако. Стилната визия се допълва от структурна бяла риза от памук и синя вратовръзка. Официалното лого на българския футболен шампион е тъкано и бродирано под гръдния джоб на сакото и в долния край на вратовръзката.

ПФК „Лудогорец” винаги се стремят към перфекционизъм и най-добро представяне, затова залагат на доказания професионализъм на модната марка „Теодор”, която повече от 20 години е една от водещите български фирми, създаваща завършена мъжка визия, вдъхваща увереност и самочувствие.

Назад към всички новини