С какви чорапи се носи костюм? Съвети от TEODOR

Какви комбинации са подходящи за официално събитие

В моментите, когато носите елегантни дрехи, етикетът в облеклото е ключов за вашия имидж. Ето няколко съвета за правилен избор:

  • Материята да е тънка и гладка — най-добър в този случай е мекият качествен памук. Понякога и малкото съдържание на ликра е допустимо;
  • Ако костюмът е син, а обувките черни — не се чудете какви чорапи да сложите, тъмносините са най-доброто решение;
  • Съчетанието между официален костюм и бял цвят чорапи е недопустимо;
  • Светъл костюм комбиниран с тъмни обувки — аксесоарът, трябва да е с цвета на панталона.

Не пропускайте да се снабдите с няколко чифта в неутрални цветове.

Идеи как да изберете точния модел чорапи

Всеки мъж, който е облечен в костюм, трябва да носи висок модел чорапи. В никакъв случай не бива да се вижда дори малка част от голия крак. Каквито и нюанси да предпочитате, ако се обличате официално, ярките са забранени. Другото важно нещо, което ще ви помогне да бъдете максимално стилни, е високото качество на продукта. Инвестирайте в добре изработени артикули, без дефекти. Те трябва да са с ясни равномерни цветове, по възможност с подсилени пръсти и пета. За да ви бъде комфортно през целия ден, правилният размер също оказва влияние. Търговците с добра репутация ще ви съдействат в избора.

Удобните мъжки аксесоари се произвеждат от най-разнообразни материали. Какви ще предпочетете зависи от вашия личен вкус и комфорта, който те ви носят. Препоръчваме ви памука, като най-хигиеничен, дишащ и с добра топлоизолация. Лесен е за поддръжка и цената му не е толкова висока. Разбира се, трябва да се уверите в неговото високо качество, тъй като има и некачествен, който се износва бързо. Важно е да съчетавате всеки елемент от облеклото си по правилен и стилен начин.

Назад към всички новини