Най-добрите комбинации от цветове в дрехите за мъже

Комбинация на различни цветове

Важно е да се помни, че при подбора за комбиниране на цветове за дрехи трябва да участват максимум три цвята, защото ако те са повече е трудно да се постигне хармонична смесица. Като за начало добър вариант е да определим основният и първи неутрален нюанс на костюма, ризата или сакото. Такъв може да е синият, поради доброто му съчетание с множеството отделни отенъци.

 

Синьото също така много добре се допълва с бордо, а двата са срещуположни в колелото за комбинация и отлично се хармонизират помежду си. Разбира се, избягвайте смесване на студени и топли нюанси, защото това визуално създава усещане за дискомфорт.

 

Зеленото, особено в тъмните му акценти, също е отличен вариант за носене особено през летните месеци, когато ще се слива с разцъфналата околна растителност. 

 

Съчетание на цветовете в гардероба

Най-добре се хармонизират цветните дрехи в ярки палитри с неутрални нюанси, създавайки една балансирана смесица, добавяща тъмни и светли акорди, образувайки съвременния разчупен образ на официално облечения мъж. Така сме в състояние постоянно да изпробваме различен сбор от акценти и чрез тях да предаваме настроението си на околните хора.

 

Когато стане дума за черното обаче, нещата се преобръщат на 180 С, защото ако в горните случаи се приближаваме към кежуал стила, в който са позволени смелите цветови комбинации за дрехи, то тук вече говорим за строгост и елегантност.

 

Как да освежим черното облекло

Както знаем, черното е символ на строгост и влияние, а когато то е примесено с бяло пък придобива официално излъчване и е подходящо за бизнес срещи, конференции и различни медийни и публични участия. Отлична свежест придобива и заедно с червеното или синьото в тъмните им варианти, както и със сиво или подобен акцент.

 

В онлайн магазина на teodor.bg също има голяма вероятност да откриете страхотни решения за качествено мъжко облекло на невероятни цени и широк асортимент от цветни дрехи по избор. Доверявайки ни се, Вие получавате:

  • отлично професионално клиентско обслужване;
  • множество статии с предложения и идеи за актуална визия;
  • промоционални предложения за изгодни покупки;
  • бързо пазаруване, дори и през смартфон;
  • качество на материята и изработката;
  • винаги маркови продукти.

 

За допълнителна информация или нужда от съдействие, потърсете ни по някои от посочените в сайта начини. Очакваме Ви!

Назад към всички новини