Най добрите ризи на ТЕОДОР - защо да ги купите

Най добрите ризи на ТЕОДОР - защо да ги купите

Ризата трябва да бъде задължителна част от мъжкия гардероб. Всеки мъж, облечен в добре подбрана такава, несъмнено ще бъде забелязан и ще направи добро впечатление на нежния пол. Добре е да имате поне няколко в гардероба си, които да бъдат съобразени с различните случаи, за които ще ви потрябват.

Кои са най-купуваните мъжки ризи teodor.bg

След като лятото отмина и вече не можете да се наслаждавате на така модерните за отминалия сезон ризи с къс ръкав, е време да поговорим за дългите ръкави и новите тенденции. Ще започнем с това, че в зависимост от повода, ги разделяме на:

  • класически;
  • неформални.

Първите са подходящи за по-строги събития, като бизнес срещи, коктейли и други мероприятия. Обикновено са в един цвят и се комбинират с костюм. Неформалните са подходящи за ежедневна употреба или не толкова официални събития, като кино, вечеря навън, театър, дискотека. Тъй като попадат към спортния стил гамата от модели, кройки, щампи е доста по-голямо в сравнение с класическите.

А какво прави нашите продукти толкова купувани? Фактът, че разполагаме с много и различни продукти, което позволява на всеки от вас да намери най-подходящия за него. По отношение на цветовете, съветваме ви, винаги имайте по една бяла и една черна риза, които са изключително практични. Този сезон заложете и на различното, като изберете модели с различни материи, ярки цветове и ефектни щампи. Разчупете стайлинга си, излезте от консервативното и заложете на ежедневен аутфит от различна материя и с нестандартна щампа. Заловете на някое от нашите предложения и направете силно впечатление още с появата си.

Най добрите ризи на ТЕОДОР - защо да ги купите

БЯЛА КЛАСИЧЕСКА РИЗА ОТ СТРУКТУРЕН ПЛАТ

 

Цена: 89.99лв.

Класическа риза от 100% памучен плат, подходяща за есенно-зимния сезон.Цвят бял.Свободен силует.Десен фина структура.Моделът е облечен с размер М.

Преглед

С какво се отличаваме ние

Най-важната черта на нашите облека, като цяло, е тяхното качество. Предлагаме ви маркови модели, които не се предлагат никъде другаде. Следва и разнообразието, за което вече говорихме. Независимо от повода, в нашите магазини можете да откриете всичко. Новата ни колекция ви предлага модели с дълъг ръкав от лен, вълна, памук, съчетани в различни кройки и цветове, за да ви е, на първо място, удобно и да изглеждате изключително добре.

Полезни съвети при покупка от teodor.bg

Доверете се на нас за вашия стайлинг, избирайте качеството и изглеждайте добре. Гамата от продукти е много обширна и на достъпни цени. Когато купувате риза:

  • разгледайте отстъпките в нашия онлайн магазин;
  • изберете подходящ размер;
  • съобразете цвета и кройката с повода и останала част от тоалета.

В случай, че не можете да се справите сами, обърнете се към нашите консултанти, които с удоволствие ще ви помогнат. Ако все още не сте си избрали риза от ТЕОДОР, сега е моментът! Веднъж доверили ни се, ще сте винаги доволни. Е, разгледахте ли вече новата ни колекция?

Обратно