Модни тенденции за пролет/лято 2018

Какви са модните тенденции за пролет/лято 2018

Сред представителите на мъжкия пол, черното, синьото и сивото ще са преобладаващи цветови акценти. Летните къси панталони могат да бъдат обикновени или леко удължени, а тесните дълги панталони ще са предпочитаните пред широките, а наличието на ярки цветове ще разчупят скучния образ. 

 

Спортно-елегантния стил през пролетта и лятото ще продължи да е актуален при нестрогия дрескод. В деловия, тъмните класически нюанси ще са предпочитани, подчертавайки елегантността и изтънчеността на силуета, придавайки строгост и стабилност на образа.

 

В уличния стил ще се предпочитат светлите ризи с къси ръкави и тъмни забавни принтове или обратното - тъмни със светли рисунки. Комбинацията с тениска също е добро и актуално решение за сезона. Кецовете, маратонките и сандалите ще преобладават със своите осъвременени дизайни, допълващи спортния вид.

 

Какво се е променило спрямо миналата година

Ако предната година се залагаше на строгите цветови решения, то през тази се наблюдава разчупване на монотонността с комбинации от светли и сиви акценти.Предишните сезони се залагаше на широкото и удобното, даващо свобода на движението, облекло, докато вече ще използваме тесните и подчертаващи телесните форми дрехи. 

 

Този сезон късите панталони тип бермуди ще са на мода, докато миналия широките варианти се наложиха, поради удобството им за носене. Вече, креативните и грижещите се за външността си мъже ще експериментират с цветовите комбинации, допълвайки ги едни с други, създавайки единна и цялостна съчетаваща се помежду си палитра.

 

Как да ги спазваме

Най-добрият начин да ги спазваме е като редовно следим и се информираме за новопоявилите се трендове. За целта най-удобният и практичен не отнемащ много време начин е да се абонирате за бюлетина на онлайн магазина TEODOR и ние вместо вас ще проследяваме промените, своевремнно информирайки Ви по електронната поща. Така ще получавате синтезирано и накратко всичко от света на мъжката мода.

 

Още повече, че ще актуализираме и настоящите категории, предлагайки всичко ново и на атрактивни цени. А избирайки да пазарувате от нас Ви очакват много положителни емоции и:

  • пробен срок след покупката за да изпробвате новите си дрехи и в случай на нужда да ги замените или върнете обратно;
  • да се консултирате с професионалист от бранша относно правилността на избора Ви;
  • безплатна доставка при поръчки над 99,99 лв;
  • възможност за участие в програмата за лоялни клиенти, където Ви очакват много атрактивни и намалени ценови предложения;
  • всичко най-качествено, съчетано с професионално обслужване и възможно най-бързите доставки до всяка точка на страната. Побързайте, очакваме Ви в най-скоро време!
Назад към всички новини