Модни тенденции пролет-лято 2019

Модни тенденции пролет-лято 2019

Въпреки, че съществува схващането, че жените повече следят модните тенденции и се грижат за външността си, мъжката част също не изостава от тази посока. Много съвременни мъже ги интересува как изглеждат и предпочитат да са в съответствие с настоящите трендове. За тях е посветена и днешната ни статия.

Какви са модните тенденции за пролет-лято 2019

Дрехите на топлия сезон през настоящата година трябва да са удобни и по никакъв начин да не ограничават движението. Те също ще са меки и приятни на допир, изработени от естествени материали, като кашмир, памук, кожа и велур. 

За оформянето на лятно-пролетния образ на 2019 г., трябва да използвате риза, тениска, фланелка, пуловер, суитчър и др. В трендовете на 2019 г. влизат свободните дрехи, дънките и късите панталони, панталони с райета, шорти, джинси и т.н. Като казваме свободни обаче, не означава широки, а напротив - това лято силуетът ще е втален и облеклото ще следва формите и извивките на тялото. Така демонстрацията е насочена в посока елегантност на стройния образ и мъжествеността.

Най-новото е, че 2019-та ще е годината на уличния стил и спортното облекло, комбинирани с минимализъм и съвременна класика. Мъжките костюми ще си останат изтънчени и елегантни, комбинирани с риза, вратовръзка и официални обувки. В спортно-елегантната категория облекла ще преобладава ярката комбинация с цветове, целяща привличане на погледите и внимание от страна на жените. Разбира се, класическите цветни нюанси, като черното, бялото и синьото запазват своята актуалност и през този сезон.

Модни тенденции пролет-лято 2019

СИН ПАМУЧЕН ПУЛОВЕР С ФЛАШ ЕФЕКТ

 

Цена: 69.99лв.

Лек пуловер от памук с акрил, подходящ за всякакви случаи.Цвят син.Обло деколте.Флаш ефект.Контрастно лого над ластик до страничен шев.Моделът позира в размер S.Продуктът се предлага в син,червен,средно син и зелен цвят.

Преглед

Препоръчани от Teodor.bg

Както знаем, Теодор постоянно обновява продуктовите си гами спрямо променящите се модни тенденции и към настоящия момент може да предложи най-новите решения за пролет-лято, като:

  • спортни и официални обувки;
  • различни видове тениски с яка и без;
  • вратовръзки, сака, костюми, папионки;
  • различни аксесоари.

Заповядайте в някои от физическите ни търговски обекти, разположени не само в големите градове, но и в по-малките населени места или онлайн. Който и от вариантите да предпочетете, при нас Ви очакват квалифицирани консултанти, готови да съдействат в правилния избор на покупка, а цените ни са без аналог в отрасъла, особено като се вземе предвид качеството на дрехите.

При нас продуктовата гама е толкова обширна, че може да покрие доста широк обхват от потребителски желания и предпочитания, каквито ще срещнете  на много малко места в България. Така, че елате при нас и ние ще се погрижим да бъдете облечени подобаващо за предстоящото важно за Вас събитие. Очакваме Ви!

Обратно