Модни тенденции при мъжките дънки за сезон пролет-лято 2020

Кои са актуалните модели при класическите дънки

При класическите мъжки модели най-актуални тази година са правите дънки и тези с италиански джоб. Те са с модерна, но изчистена линия и стоят добре на всяка фигура, затова и всеки градски мъж има в гардероба си поне една класика. Италианският джоб от своя страна придава фина елегантност на модела.

Модерните slim fit модели

Вталените слим фит мъжки дънки продължават да са сред най-предпочитаните модели от модерните мъже. Те подчертават бедрата и прасците, карайки ги да изглеждат по-мускулести и мъжествени. Този тип мъжки панталони винаги съдържат и известно количество еластан в състава си, благодарение на който стоят прилепнало, но не губят форма, дори при активно движение.

С какво да ги съчетавате

Мъжките джинси се съчетават чудесно с:

  • Тениски;
  • Ризи;
  • Пуловери;
  • Сака.

Комбинацията с тениска е най-класическата и любима, защото е символ на свободното време и хубавото прекарване. Ризите са подходящи за малко по-официални събития или вечерни излизания. Мъжките дънки се комбинират без усилия с пуловери в студеното полугодие, а в комбинация със спортно сако са модерен и удобен избор за офиса.

Тесните слим фит мъжки модели могат да се носят и с навити крачоли, така че част от глезена да се вижда. Този стил не се препоръчва при класическите мъжки дънки, защото визуално скъсява силуета.

Съвети при избора на дънки от TEODOR

Важно е да знаете, че най-добрият чифт е този, който ви е по мярка. Затова винаги се консултирайте с приложените таблици за размери в сайта на teodor.bg, преди да поръчате онлайн. С тяхна помощ, на базата на обиколката на талията, ханша и бедрата, ще можете без проблеми да прецените кой е вашият размер.

Друг момент, който трябва да съобразите, е че класическите модели имат тенденцията да разширяват леко силуета, докато slim fit вариантите го прибират визуално.

Следвайки тези два съвета, ще можете без проблем да изберете своя нов чифт мъжки дънки от модна къща ТЕОДОР.