Мъжките чорапи - Знак за стил

Мъжките чорапи - Знак за стил

Мъжките чорапи са най-пренебрегваният атрибут към облеклото, което е огромна грешка. Те са малка, но много значима част от мъжката мода и към изборът им и начина за комбиниране не бива да се отнасяме с презрение. Защо те са белег за стилност и как да ги комбинираме? Тези и още други полезни неща ще научим в днешния материал.

Защо те са първия признак, че имаш стил?

Те са особено видими, когато сме в седнало положение - тогава крачолът на панталона се вдига нагоре или когато се събуем. Тогава човек може да забележи дали правилно сме ги съчетали и какво е отношението ни към външността си. 
 
Съгласете се, че ако сте обули малко по-голям размер, ще има стърчащи елементи или на пръстите Ви отпред или петата отзад ще се разминава - все знаци за пренебрежителност към всякакъв стил и външност. Да не споменаваме разлики в текстурите по материята или подобни. Всичко трябва да е еднакво и без наличие на скъсани области, протъркано и т.н.
 

Какво издават те?

Изследвания са показали, че хората, които се интересуват от външността си и това как изглеждат, отделят достатъчно внимание, дори и на най-малкия детайл от визуалния си образ. Ако чорапите са правилно комбинирани с обувките и панталона, това няма да остане незабелязано и от околните. 
 

Видове чорапи спрямо нашите обувки

Видът зависи от времето на годината. През лятото например, много актуални са късите модели, стигащи до глезена. Те се комбинират с маратонки или кецове. Изработени са, в повечето случаи, от памук или лен, поради повишеното изпотяване. Ако обличаме костюм, то дългите класически варианти (поне 15-20 см) са задължителни. Сандалите и всякакви прозрачни модели се носят на бос крак.
 

Какъв цвят да изберем?

Нюансите е нужно да съответстват на тези на обувките и панталона. Позволено е леко разминаване в тоновете, но без резки промени. Задачата в случая е осъществяване на плавен визуален цветови преход. Тоест, да няма нищо, което да приковава погледа към определен обект в областта на краката. Подобен трик също би бил полезен на ниските хора, защото така визуално се издължават краката на човека.
Мъжките чорапи - Знак за стил

ЯРКИ ЧОРАПКИ С ЕФЕКТЕН ПРИНТ

 

Цена: 19.99лв.

Чорапи от модал и ликра,подходящи за спортни панталони и дънки.Цвят жълт/зелен.Принт пъзел.

Преглед

Защо TEODOR е най-добрият ни избор?

Защото предлагаме само най-добрите онлайн дрехи с качество на ТОП-ниво! При нас получавате още:
  • актуални топ-оферти на всякакво мъжко облекло и аксесоари;
  • цени без аналог на пазара;
  • атрактивни промоционални оферти и програми за лоялност;
  • екипи за клиентска поддръжка, с дългогодишен практически опит в сферата и нужното образование;
  • бързи доставки до посочен от клиента адрес;
  • пробен период за тест и възможност за връщане или подмяна на покупката.
 
Възползвайте се и Вие от тези и още куп изгодни предложения още сега! Заповядайте при нас, ние Ви очакваме!

Обратно