Мъжки костюми 2017/2018

Мъжки костюми 2017/2018

Добре избраният костюмът е част от мъжкото облекло и стои добре на всеки, без значение от възрастта и фигурата. Всяка година обаче, дизайнерите правят по някои промени в стила и цветовите тонове, за което се изисква да следим нововъведенията, за да сме постоянно актуални. В днешната статия ще разгледаме настоящите и предстоящи модни трендове, препоръчителните цветови нюанси, принтове и видове.

Какви цветове ще са актуални през 2018 г.

Следващата година ни очакват нюансите на спокойствието и увереността, а в мъжкия гардероб ще влязат такива акценти, като нежен люляк, виненото, умерено розовото, пролетна зеленина и т.н. Все пак, основно ще преобладава синьото, в светлите си варианти за вдъхване на умиротворение и увереност.
 
На върха обаче ще се задържат класическите тонове, а именно сивото и бялото. Според дизайнерите, тези варианти ще продължат да са предпочитани за употреба в мъжките официални костюми. Ако все пак Ви мъчи въпросът - синьо или сиво, то може да изпробвате микс от двете, защото споменатите тонове добре се съчетават помежду си.
 

Какви ще са актуалните принтове през 2018 год.

През предстоящата година, основно внимание ще се обръща на принтовете във вид на ленти и клетки. Първият случай ще е подходящ при нужда от бизнес или абитуриентско облекло. Абстрактните мотиви, като геометричните фигури, също ще са желан вариант, а в клубните модели ще се акцентира и върху кръпките на лактите.
 

Предпочитаните видове костюми

Отделните типове се различават помежду си по моделите и начина на употреба. По-долу ще разгледаме най-желаните и модерни към момента:
  • Първият и най-масово използван е този, чието сако има в един ред две или три копчета. Той е универсален и е предпочитан от 85% от хората. Подобни са и спортните сака, подходящи за различни партита и не толкова строги събития;
  • Следващите се характеризират с по ред копчета от едната и от другата страна, разположени симетрично помежду си. Носи се при по-строг дрес-код, като официалните мероприятия например;
  • Тройката е последният популярен модел, считащ се за класически и създаващ впечатление за проява на отличен вкус. Състои се едновременно от сако, жилетка и панталон, ушити от една тъкан.
Мъжки костюми 2017/2018

ЦЕРЕМОНИАЛЕН КОСТЮМ С ОСТЪР САТЕНИРАН РЕВЕР

 

Цена: 349.99лв.

Церемониален костюм от структурен материал, подходящ за официални поводи.Цвят черен.Втален силует.Ситна структура.Сако с 1шлиц.Закопчаване с 1 копче.Остър сатениран ревер.Тонален хастар с констрастни детайли.Панталон с филетки.Моделът позира в размер 52.Продуктът се предлага в черен и тъмно син цвят.

Преглед

Все пак, ако сте в търсене на определена разновидност и имате нужда от съдействие, винаги можете да се обърнете към експертите ни, които са на Ваше разположение за безплатна консултация и те с удоволствие ще Ви съдействат. В онлайн-магазина TEODOR.bg имаме богата гама от официални облекла на ТОП-цени, отговаряща на всички нужди и изисквания на клиентите. 
 
Това е изключително интуитивен сайт, удобен за работа дори и от мобилни портативни устройства, с възможност за бърза покупка, без регистрации! Заповядайте, очакваме Ви!

Обратно