Безплатна доставка независимо от стойността на поръчката!

Коженото яке - дрехата, която засилва мъжкото излъчване

Коженото яке - дрехата, която засилва мъжкото излъчване

Мъжкото кожено яке е един от най-практичните елементи в гардероба на всеки джентълмен. Тънките кожени модели са подходящи за връхна дреха в преходните сезони, както и в по-хладните летни вечери, а дебелите якета от тази материя са много удачни за зимния сезон, тъй като изолират чудесно от студа. Освен това, една от дрехите с най-дълъг „стаж“ за носене е именно мъжкото кожено яке. Затова е много важно да подберем идеалния модел за нашата фигура.

Как да изберете точното яке за вас

Основното условие е да ни е по мярка. За целта ширината на раменете на тази връхна дреха трябва да е съвсем малко по-дълга от нашите. Така то ще седи добре както с тениска, така и с тънък пуловер.

Дължината му трябва да е около или малко под кръста, а дължината на ръкавите в отпуснато състояние на ръцете е добре да е максимум четири пръста под китката.

Препоръчаните цветове са тъмно синьо, кафяво и класическо черно, за да можем да го обличаме при всякакви поводи и с широка гама дрехи. В уеб магазина на модна къща ТЕОДОР можем да разгледаме много актуални мъжки модели и така да попълним гардероба си за идващите пролетни дни.

Коженото яке - дрехата, която засилва мъжкото излъчване

ЯКЕ ОТ ТЕХНИЧЕСКИ ТЕКСТИЛ С КОЖЕНА ГАРНИТУРА ЛОГО

Стара цена: 279.99 лв.

Цена: 195.99лв.

Яке от технически текстил, подходяща за есенно-зимния сезон.Тъмно син цвят.Закопчаване с метален цип светъл оксид.Джобове с цип.Права яка с копче лого.Украсителни плетени детайли на ръкави.Ластик и маншети ръкави от плетено трико.Кожена лента с лого върху гръб.Метално лого на ръкав.Щампиран тонален хастар.Моделът от снимката е облечен в размер S.

Преглед

Какви разновидности на кожа се използват

Два са основните материали за мъжките кожени дрехи:

  • Естествена кожа;
  • Еко кожа.

И двата варианта имат своите почитатели.

Естествената кожа е по-луксозната материя, по-мека и приятна за носене, но е и значително по-скъпа. Отличава се със сериозна издръжливост и дреха от такава материя на практика ще ни служи вечно, ако полагаме правилни грижи за нея.

Еко кожата е много добра алтернатива, ако искаме такова яке, но сме против жестокостта към животните. Качествено изработената еко материя може напълно да наподоби естествената кожа и на практика да няма разлика между двете на допир и вид. Макар и да не е толкова дълготрайна като естествената кожа, еко алтернативата е великолепен заместител, а освен това е и значително по-евтина като цена.

Кои са актуалните модели тази пролет

И тази пролет тенденцията в мъжката мода за класическа линия при връхните дрехи се запазва. Изчистените модели с дискретна яка с копче са предпочитаните пред високо вдигнатите яки, също така актуални са вариантите без капси, големи ципове или други натрапчиви украси.

Модни съчетания - идеи от TEODOR

Съчетаването на мъжкото кожено яке е изключително лесно. Можем да демонстрираме своето пролетно настроение като го съчетаем с ярък памучен пуловер, протрити дънки и подходящи кожени кецове.

Друга много актуална визия е комбинацията с полуофициален панталон и мокасини, като в този случай панталонът не стига до глезена.

А за напълно небрежна визия в съответствие с идващите топли пролетни дни комбинацията от мъжко кожено яке, панталон до коляното, подходящи кецове и шарени чорапи до средата на прасеца ще ни донесат смела и актуална ърбан визия, която няма да остане незабелязана.

Обратно