Белите кецове - универсален елемент към мъжкото облекло

След няколко години на затишие, тази пролет белите мъжки кецове отново излизат на преден план. В комбинация с тесни дънки, навити крачоли, небрежни тениски или дори полуофициално облекло, кожените бели спортни обувки доминират уверено в ежедневния гардероб на всеки модерен мъж.

Как да ги добавим към спортно-елегантно облекло

Печелившите комбинации в мъжкия гардероб са с:

  • Дънки
  • Полуофициални панталони;
  • Къси панталони.

Нищо не се съчетава така естествено както дънките и мъжките бели кецове. След като няколко сезона поред кецовете се носеха с чорапи тип „терлици“, последната тенденция е съчетаването им с контрастни чорапи с височина до средата на прасеца. Съответно и дънките се навиват малко повече, за да се акцентира на чорапите. Така се добавя „цвят“ и аутфитът остава актуален дори със семпла тениска в неутрален цвят.

Друг подходящ начин да се носят е в съчетание с ленени панталони. По този начин се добавя дръзка нотка в облеклото, а ако се съчетаят и с подходяща риза, ще се получи идеално облекло за петъците в офиса, когато по етикет дрескодът е малко по-свободен.

В най-топлите пролетни дни нищо не пречи белите кожени спортни обувки да се съчетаят и с панталон до коляното. Смел завършек на това облекло би бил съвсем лек пуловер - една комбинация, която доскоро можеше да се срещне само в големите градове на западна Европа, но вече успешно навлиза и по българските улици.

Полезни съвети при избора на кецове от ТЕОДОР

Българската марка за мъжко облекло TEODOR повече от 20 години снабдява модния пазар у нас с отличителни и отлични мъжки дрехи, обувки и аксесоари. Следвайки неотлъчно модните тенденции, но запазвайки традиционните линии, продуктите на ТЕОДОР са се превърнали в синоним на непреходен стил.

Предлаганите от нас мъжки бели кецове от естествена кожа не отстъпват от тази тенденция. Семплият, но изпипан до най-малкия детайл дизайн ги прави лесно съчетаеми с всякакво облекло.

При избор задължително трябва да се подбере модел, който приляга идеално на крака. По-малък номер ще направи рани по краката, а по-голяма обувка изменя походката и я прави олюляваща се. Важно е да се запомни, че обувката се разширява естествено при носене, но никога по дължина.

Посетете още днес уеб магазина за мъжка мода teodor.bg или някой от физическите ни магазини в цялата страна, за да се обзаведете с леки, красиви и удобни бели кецове, с които да посрещнете пролетта.

Назад към всички новини