Кои са модерните цветове при мъжките блузи за 2020 г. и как да ги съчетаете

Актуални съчетания в елегантен стил

Изтънченият мъжки образ винаги е харесван и актуален, което не е без основание. Облечените по този начин, мъжете са винаги забелязвани и обгрижвани с внимание от нежния пол. От друга страна, тези мъже винаги са вземани на сериозно и отношението към тях е по-различно. На какво обаче се дължи това? Елегантен е синоним на изящен, което трябва да се постигне с подходящото съчетание на мъжките блузи с дълъг ръкав. Ето няколко идеи от нас:

 

  • Комбинацията с дънки или панталон с джобове и вталено класическо яке е добър вариант;
  • Това с пълна сила важи и при съчетанието с панталон с филетка и спортно сако при работни и неофициални срещи. В подобен случай доза изтънченост би внесла и памучната блуза за мъже с яка;
  • Когато комбинацията е с дънки, могат да се носят и полуофициални обувки за специалните случаи.Спортно-елегантни комбинации

 

За ежедневието в прохладното време е препоръчително мъжката блуза с дълъг ръкав или спортната фланелка да се допълни с жилетка или суитчър с качулка. Това ще придаде от една страна характерна за уличния стил спортна визия, а от друга - удобство и комфорт при движението. Ако не сте любител на светлите нюанси, черно със сиво или синьо би било също добра комбинация. 

 

В случай на необходимост от по-представителна мъжка визия за неофициална или работна среща, за предпочитане е суитчъра да го замените с подходящото сако. Тъй като черното е цветът на лукса и елегантността, за предпочитане е блузата с яка например да е бяла, а сакото заедно с панталона да са тъмни. В същото време, наличието на аксесоари като колан и часовник е задължително - те трябва да са от жълто-оранжева кожа, както и по възможност обувките.

Препоръки от ТЕОДОР при избора на мъжка блуза

За създаването на привлекателна и приятна за окото визия, правилният избор е от съществено значение, така че е редно като за начало да определим правилния размер. Измерването на гръдната обиколка и талията е добра отправна точка за проверка в таблицата с размерите. 

 

На следващо място нека преценим формата на яката на мъжката блуза - класическа, обла или V-образна, с яка или без? Освен моделът с яка, останалите са подходящи за ежедневието и спорта. Яката е добър избор при нужда от създаване на елегантен вид. Ние от ТЕОДОР препоръчваме да използвате тъмните и семпли цветове за един стилен външен вид.

Назад към всички новини