Кои мъжки тениски са актуални през 2021 година

Щампи

Щампите върху мъжките тениски са хит и през тази година. Независимо дали ще са букви или някаква апликация, те ще са водеща тенденция особено за сезон пролет-лято.

Черно-бели 

Тези варианти отново са модерни и с тях можете да постигнете интересен ефект с дънки в стил винтидж например. Надписите са много ефектни, когато искате да създадете контрастен ефект. Те са актуални и с тях ще бъдете в крак с модата.

 

Ретро щампи

Ретро щампите са много актуални при мъжките тениски. Избледнелите цветове също са на мода в момента.

Апликации от природата

Тези щампи са хит в момента. Те са предпочитани от хората, които се опитват да се върнат към корените си. Щампите могат да бъдат свързани с приключения, туризъм, животни, да изобразяват цитати и т.н.

Цветове

Цветовете за лятото на 2021-ва са неоновите, като едни от най-актуалните са светложълтият и оранжевият. Те са много подходящи за горещите летни дни, особено за морската почивка. С тези мъжки тениски, тенът Ви ще изпъква още повече. Масленозеленото и маскировъчното са актуални все още. Можете да ги комбинирате с къси панталони или дънки, като можете да обуете джапанки, но и летни маратонки. Със сигурност стилът Ви няма да остане незабелязан. Въпреки че много мъже смятат розовото за изцяло женски цвят, той също е доста популярен в мъжката мода.

Геометрични фигури

Мъжките тениски с геометрични фигури също са актуални. Те най-често са изработени от два цвята и имат опростен дизайн. Това означава обаче, че можете да ги съчетавате с по-шарени панталони и да сте доста дръзки в това отношение. Вече научихте какви са модните тенденции за 2021-ва година и можете да прибегнете към покупката. Онлайн разнообразието е голямо - разгледайте и обновете гардероба си, за да сте в крак с тенденциите в модата при мъжките тениски.

Назад към всички новини