Безплатна доставка независимо от стойността на поръчката!

Кое да изберем - вратовръзка или папийонка

Кое да изберем - вратовръзка или папийонка

Каквото и да си говорим вратовръзката е “победителят” в този двубой. Тя е много по-предпочитана и разпространена. Използването на папийонка обаче, ще Ви помогне да изразите своята същност и определено ще допринесе за това да бъдете по-бързо забелязани, отколкото обикновено. Разбира се, има събития, които имат изисквания към аксесоарите, с които завършвате цялостната си визия.

Има ли значение поводът за нашия избор

Именно аксесоарите са тези, които ни позволяват да изразим нашата личност. В зависимост от събитието може да изберете и съчетаете различни вратовръзки и игли за тях, папийонки, тиранти, чорапи, връзки за обувки и какво ли още не. Поводът винаги трябва да е главното нещо, от което да се водим при нашия избор. Например, ако Ви предстои сватба правилното решение е папийонка. Не забравяйте обаче, че не може да я съчетаете с всякаква риза. Ако смятате, че няма да се справите сами, обърнете се към консултантите на TEODOR, които с радост ще Ви помогнат с комбинациите. Вратовръзките, както споменахме са по-широко разпространени и се предлагат различни модели, подходящи както за официални, така и за не чак толкова строги събития.

Кой какво предпочита

Всеки човек има свои собствени предпочитания. Според наши наблюдения обаче има определени типове мъже, които сякаш са родени да носят вратовръзки и такива, за които папийонката е перфектният аксесоар.

  • Кои мъже предпочитат папийонка - тези, които искат да впечатлят с наистина изискан вид. Тя е аксесоар, който в зараждането си се е носил само от високата класа на аристократите. До ден днешен нейните притежатели показват висок социален статус, изисканост и елегантност. Не забравяйте, че, все пак, тя е първото нещо, което околните ще забележат при срещата с Вас;
  • Кои мъже предпочитат вратовръзка - деловите мъже, които по-голяма част от времето си прекарват облечени в костюм. Те знаят как да подбират цветовете и умело я комбинират с игла, кърпичка и други аксесоари.

 

С какво е добре да се съчетава вратовръзката и с какво - папийонката

На всеки е ясно, че няма как да съчетаете вратовръзката със спортно сако или панталон. Това никак не би изглеждало добре. Тя е подходяща ако сте само по риза или поне със спортно-елегантно сако. Не забравяйте, че на тънките модели винаги се правят тънки възли и обратно, на широките - широки. Ако Ви се налага да облечете смокинг или да посетите парти, коктейл или друго изискано събитие, съчетайте папийонка с цветни мотиви и риза в изчистени цветове. Добавете тиранти, за да направите още по-силно впечатление. И в крайна сметка, което и да изберете, най-важно е да се чувствате себе си, защото само тогава ще изглеждате наистина добре.

Обратно