Какви ризи да изберем за пролетта на 2021

Актуални ли са мъжките ризи

През 2021 те ще са много търсени и купувани, защото се свързват с комфорт и удобство, висока естетика и стилно излъчване, което е от огромно значение за всеки мъж. Без значение дали развивате бизнес или сте обикновени служители в офис, няколко вталени мъжки ризи никога не са излишни, особено ако са подбрани и в актуалните за тази пролет десени. В обновения сайт на магазин ТЕОДОР ще ги намерите и евтини, също както и в голямо разнообразие. 

 

За къде са подходящи

През пролетта на 2021 носенето на риза ще е ежедневие. Все повече се залага на елегантния външен вид, без значение дали става дума за:

  • Офис дрескод;
  • Посещение на нощен клуб;
  • Разходка в града;
  • Официален повод и др.

Подобен вид дрехи подхождат на всеки мъж, защото подчертават неговата силна природа, а и придават изисканост на цялостното му излъчване. 

Кои ще са на мода през 2021

Тази пролет отново ще са актуални светлите и земни тонове, които носят спокойствие и са отлична възможност да добавим цветни акценти за още по-шикозен резултат. Жакардовите модели, с деликатни контрасти и кардови линии, ще са хит през 2021, но и ризите от памучен крепон в класическо каре ще продължат да са все така популярни и харесвани от почитателите на модата. 

Какви модели ще открием в ТЕОДОР

Магазин ТЕОДОР не само следва модните тенденции през 2021, но и развива своя собствена концепция по отношение на красивата мъжка визия, която трябва да е не само привлекателна и представителна, но и да е в неразривна връзка с разбиранията за класическа елегантност. Тази пролет марката отново ни изненадва със страхотната си колекция от мъжки ризи, които всеки ще хареса - модели в ярко каре, в синьо и бежово, в ефектен принт, структурирани и др