Какви дънки са модерни през лято 2018

Какви дънки да носим през лято 2018?

Вталените дънкови панталони в класическото си изпълнение са безкрайна тенденция, която никога няма да излезе от модата. Класиката е най-тясно свързана с кежуал стила, но също така е идеална за създаване на по-изискания образ от смарт-кежуал.

 

Следващите са моделите с накъсване, чийто ефект създава усещането за протърканост на плата в определени зони. В последните години, подобен стил се наложи като изключително неотлъчен елемент и той ще продължи да е модерен и лятото на 2018 година.

 

Как да ги подбираме?

Точният избор е по-важен дори и от модата! Ако не сте направили правилния подбор, колкото и модерна дреха да сте си купили, когато тя не Ви стои правилно, ще изглеждате смешно. За да не се случи: 

  1. На първо място, следва да знаете нужната Ви номерация. 
  2. На второ, определете дали искате втален или широк силует. Последният е характерен за рап културите и привържениците им, както и за уличния стил на обличане. 
  3. Трето, следва да определите цветовото решение. Най-разпространен е синият вариант под различните му нюанси, но се предлагат и тъмни аналози с по-светли участъци на места. Тук всичко зависи от предпочитанието Ви. Добро решение също са контрастните шевове, характерни за този тип мъжки панталони.

 

Какви са тенденциите на дънките през тази година?

Както беше намекнато и по-горе, значителна популярност получиха моделите с разкъсан ефект и избелелите участъци. Те се харесват предимно от младежите и въпросните накъсвания се намират обикновено в областта на колената. Като правило, те отлично се съчетават с красиви кецове. 

 

В доста популярен тренд се превърнаха и различните картинки по крачолите или просто Арт елементите във вид на пръски или други орнаменти. При тях се срещат и брандове или ефектни принтове от рода на излизащи от крака нокти на животно и т.н.

 

Друг неотлъчен тренд е моделът тип потур, който се характеризира с втален силует, но с по-широка кройка в областта между крачолите. При тях още се наблюдават по-горе описаните елементи и отново се разпространяват в различни цветови разновидности, с преобладаващо синьо.

 

Какво ни предлага TEODOR?

Както неведнъж сме споменавали, постоянно следим модните тенденции и се стараем да актуализираме продуктовата си гама спрямо предпочитанията в модата за съответния сезон. В тази връзка можем да кажем, че и в онлайн магазина ни ще откриете вариантите, описани в настоящата статия. Също, цените ни са сред най-конкурентните спрямо предлаганото качество на облеклата, а ако се затруднявате в избора, потърсете ни.

 

Нашите консултанти със сигурност ще Ви обърнат внимание и предложат най-оптималния продукт, спрямо нуждите Ви, така че заповядайте, ние сме тук и Ви очакваме!

Назад към всички новини