Как се носят мъжките мокасини

С какво облекло да ги съчетаем през 2020-та

Мъжките кожени мокасини могат да се съчетават изключително свободно. През преходните сезони (пролет и есен) могат са се комбинират съвсем спокойно с дънки с навити крачоли, така че кожата на глезена да се вижда. Тази визия може да се допълни с тениска или в по-хладните вечери с памучен пуловер или тънко яке.

В летния сезон мъжките мокасини са великолепно допълнение към бермудите и ризите, създавайки една много актуална и красива лятна визия.

Важен съвет, който трябва да се има предвид е, че този тип мъжки обувки се носят или на бос крак, или с чорапи тип „терлици“. Комбинацията с високи чорапи не стои добре и ще накара цялото облекло да изглежда нелепо.

Какви са предимствата им като тип обувка

В наши дни всеки градски мъж трябва да притежава поне един чифт мъжки мокасини и това се дължи следните причини:

  • Мекота;
  • Естествена материя;
  • Богат избор на модели;
  • Лесна съчетаемост.

Магазини за мъжка мода ТЕОДОР предлагат на вниманието на модерния мъж няколко десетки модели, с които да бъде допълнен пролетно-летният гардероб.

Всички модели се отличават с търсената мекота и комфорт, които ще направят всяка стъпка радостно изживяване. Изработен от естествена велурена или набукова кожа, избраният чифт ще служи дълго и безпроблемно и ще може да се носи на бос крак без неприятни последици.

Мъжките мокасини на TEODOR са изработени в богато разнообразие на цветове и модели, така че всеки да намери обувките за себе си, да ги съчетае с дрехите в гардероба си и да се чувства модерен и актуален.

Назад към всички новини