Как да запретнете ръкавите на ризата си

Как да запретнете ръкавите на ризата си

Ризата е една от задължителните дрехи, които трябва да присъстват в гардероба на съвременния мъж. Начинът, по който я носите, дали ръкавите и са правилно запретнати, е много важен, за да направите добро впечатление.

Видове запретване

Съществуват различни методи за запретване, но днес ще обърнем внимание на някои от най-стандартните, а именно:

  • италиански стил;
  • до предмишницата;
  • до лактите.

Начинът на завиване в италиански стил е много разпространен и изключително лесен. Този метод е за мъжете, които се придържат към класическия, елегантен стил. Важното в случая е, вътрешната част, или поне вътрешният шев, да бъде в различен цвят и да контрастира с външната част на плата. Точно това прави този стил интересен, а вас оригинални. За да го изпълните, разкопчайте копчетата и завийте по дължина веднъж до лакътя. След това, направете подгъва така, че да се вижда само част от маншета. Последна и най-важна стъпка, навивайте симетрично! При този метод навийте така, че да се вижда контрастиращата вътрешна част - все пак тя е най-важната.

Ако искате да заложите на нещо още по-семпло, използвайте другите посочени начини:

1.Започнете с разкопчаване на копчетата.

2.Завийте до лакътя.

3.Запретнете още веднъж - като започнете от долния край.

4.Повторете завиването, като оставите долният край да се вижда.

В зависимост от ширината на завиването, то може да остане до лактите или до предмишницата. Изборът е изцяло ваш.

Как да запретнете ръкавите на ризата си

СТРУКТУРНА РИЗА В СИН ЦВЯТ С ДЖОБ И МЕТАЛЕН АКСЕСОАР С ЛОГО

Стара цена: 89.99 лв.

Цена: 62.99лв.

Спортно-елегантен модел риза от 100% памучен плат с индиго ефект, подходяща за есенно-зимния сезон.Цвят син.Втален силует.Десен структура на точки.Джоб с метален аксесоар д лого на предницата.Гарнитура на вътрешното столче на яката и вътрешната страна на маншетите с контрастен тигел.Моделът е облечен с размер М.

Преглед

Трябва ли да сваляте вратовръзката?

Вратовръзката е основен аксесоар при мъжкото облекло. В зависимост от случая, обаче, тя може и да не се свали. Знаем, че на риза с къс ръкав никога не се слага вратовръзка. А какво правим, ако сме ги навили? Всичко е относително. Ако сте заложили на спортно-елегантен вид, като сте избрали риза с дълъг ръкав, но те са запретнати, изберете друг аксесоар и не използвайте вратовръзка. Ако обаче, въпреки навитите ръкави, видът ви е достатъчно елегантен и официален, нека тя остане. И не забравяйте - вратовръзката винаги трябва да бъде в по-тъмен цвят.

Важно! Не запретвайте само единият ръкав.

Никой не обича нещата да остават наполовина. Затова, независимо от повода, ако сте решили да използвате някои от начините за навиване, то го направете и с двете страни.Тук ще поговорим и колко важно е да бъдат еднакво навити. Симетричността показва, че вие наистина знаете какво правите. Ако не успеете от първия път, пробвайте отново до постигане на добър външен вид. Помнете това като основно правило и винаги се придържайте към него, за да правите впечатление и да се покажете в добра светлина.

Обратно