Как да впечатлите жена с визията си на Свети Валентин

Как да впечатлите жена с визията си на Свети Валентин

Макар и отричан за български, Свети Валентин е сред любимите празници на много хора, особено на нежната половина от човечеството. Ако мъжът е достатъчно подготвен, ако все още не е успял да спечели сърцето на своята дама, то със сигурност е дошъл точният момент. Освен романтичните жестове, обаче, изключително важно е да обърнете внимание на своята визия, която определено ще направи впечатление. TEODOR е мястото, което ще ви помогне да се сдобиете с перфектният аутфит, за да бъде празникът неповторим.

Защо трябва да покажем, че празникът е значим за нас

Когато жената до вас се вълнува от каквото и да било, изключително важно е да покажете, че и вие сте развълнувани. По същият начин е и с празникa на любовта. Ако дамата на сърцето ви го смята за важен и тече трескава подготовка за него, то и вие му обърнете необходимото внимание. Това ще ѝ покаже колко много държите на нея и колко отдадени сте на това, което тя смята за важно. Подгответе романтична вечеря, купете най-красивия букет или направете романтична изненада. Това са само малка част от нещата, на които е добре да наблегнете.

Как да впечатлите жена с визията си на Свети Валентин

ТЪМНО СИНЯ РИЗА С КОНТАРСТЕН МОТИВ ПТИЦИ

 

Цена: 99.99лв.

Ефектна риза от 100% памук, подходяща за пролетно-летен сезон.Цвят тъмно син.Втален силует.Мотив птици.Яка с неподвижни банели.Заоблен маншет.Копчета с лого.Моделът позира в размер L.

Преглед

Какво облекло да изберем, за да я впечатлим

Говорейки за специален повод, няма как да не обърнете внимание на своето облекло. А когато става въпрос за празника на влюбените, то определено трябва да се постараете. Ето някои идеи от ТЕОДОР, които ще ви помогнат да изглеждате добре:

Всяка част от вашата визия ще откриете както във физическите магазини, така и онлайн на teodor.bg. Възползвайте се от нашите предложения и се пригответе подобаващо за идващият празник.

  • Съчетайте дънки, риза и спортно- елегантно сако, за една по-небрежна и в същото време стилна визия;
  • Ако сте избрали да празнувате в по-изискан ресторант, изберете панталон в тъмен цвят, риза и мъжко сако, което може да бъде в контрастен цвят и да ви служи като акцент;
  • Официалната мъжка риза, съчетана с изчистен панталон ще ви помогне да привлечете погледите дори и на чуждите жени, особено ако държите и букет в ръка;
  • За романтична разходка, изберете спортно- елегантна визия, комбинирайки тъмни дънки, риза и елек върху нея. Не забравяйте, че навън все още е зима, така че палтото е една добра идея да завършите визията;
  • Винаги можете да изглеждате добре в пуловер, ако той е правилно подбран за вашата фигура. Затова помислете, дали не е той най-подходящата дреха за вас.

Как да и подарим себе си, чрез визията си

Всяка жена би забелязала колко старателно е избрал дрехите си мъжът до нея. Разбира се, за да сте сигурни, че вашият външен вид ще пасне идеално на този на дамата до вас, използвайте малко хитрини. Надникнете в гардероба ѝ, определено ще забележите новата рокля, която е подготвена за празника. Съчетайте вашата визия с нейната, избирайки риза в същия цвят като роклята ѝ например. Така не само вие двамата ще забележите колко добре се допълвате, а и всички наоколо без съмнение ще го забележат.

Обратно