Идеи за мъжки подарък за Свети Валентин

Когато наближава денят на влюбените – 14-ти февруари, идва времето да помислим за подходящ жест към любимия мъж. Не е тайна за никого, че да избереш нещо за него може да се окаже много по-трудно от очакваното. Мъжете не се впечатляват лесно от любовни изненади, затова трябва да помислим добре. Едно от най-сигурните решения е да се доверим на мъжката мода. Без значение дали ще заложим на интересен аксесоар или облекло, то със сигурност ще е нещо, което ще може да се използва. 

Предложения за интересни мъжки подаръци за Свети Валентин

Ние от онлайн магазин Теодор искаме да ви помогнем да зарадвате половинката си, затова сме подготвили няколко идеи за оригинални подаръци за Свети Валентин. Ето ги и тях:

  1. Колан
    Коланът е тази част от мъжкото облекло, която завършва тоалета и го прави стилен и елегантен. Всеки мъж би се зарадвал, защото освен красив, е и функционален. Ако се спрете на тази идея, помислете за цвета на обувките и връхните му дрехи. Така най-лесно ще определите и нюанса на колана.

  2. Портфейл или визитник
    Това е един от най-честите избори за мъжки подарък за Свети Валентин. Хубавият портфейл е много важен за всеки мъж. Той придава стил и класа. Класическите черни кожени модели биха били чудесна изненада за вашия любим.

  3. Чанта
    Изборът на чанта за мъж не е много лесен. Ако сте се спрели на тази идея, то е добре да заложите на модел от цвят, който сте сигурни, че си отива на по-голямата част от гардероба на партньора ви. Това ще му помогне да я комбинира с визиите си.

  4. Вратовръзка

За по-изисканите господа, на които често им се налага да са по-официални, вратовръзката е чудесно предложение за изненада. Тук отново трябва да помислите за цветовете на част от дрехите му. Съобразете се основно с цветовата гама на ризите, които носи. Вратовръзката е ценна придобивка и мъжете, които ги ползват, със сигурност биха оценили такъв подарък.

Това са основните предложения за изненади за Свети Валентин. На което от тях да заложите, бъдете сигурни, че половинката ви ще се зарадва.

 

За какво още да помислим?

 

Не забравяйте, че всеки мъжки подарък за Свети Валентин трябва да бъде и сантиментален. За това е добре да помислите и за хубава картичка, която да добавите към това, което сте избрали. Не по-малко важно е как ще поднесете изненадата. Добре е да заложите на стилна, класическа опаковка. Така ще направите добро впечатление и жестът ви ще изглежда още по-специален и уникален.

Назад към всички новини