Аксесоари, с които да внесете елегантност в стайлинга си

Аксесоари, с които да внесете елегантност в стайлинга си

По външния вид посрещат и по акъла изпращат”, гласи една българска поговорка. Елегантността на един човек е първото, което се забелязва от околните и на база нея те си сформират и първоначалното мнение за Вас. Ето защо трябва добре да се грижите за външността си и сега ще Ви дадем някои идеи в тази посока.

Папионка за закачка

Папийонката е отлично средство за придаване на доза елегантност и стил към визията. Тя наподобява пеперуда, от където идва и наименованието й от френската дума папийон (Papillon). Тя се използва, както при официалното облекло, така и в случаите, когато човек, в опита си да придаде нотка закачливост към външността си, отново прибягва към този аксесоар.

Той е изключително миниатюрен, но именно защото стои на врата е доста видим и забележим от околните. Поставя се лесно и има множество варианти за връзване, но днес няма да се спираме на тях. Нека разберем все пак, как да направим по-строга визията си!

Аксесоари, с които да внесете елегантност в стайлинга си

СИНЯ ПАПИОНКА С ЖЪЛТИ ЦВЕТЯ

 

Цена: 29.99лв.

Папионка от сатениран структурен текстил, подходяща за всякакви случаи.Син цвят.Мотив жълти цветя.Размер универсален.Метална катарама.

Преглед

Игла за вратовръзка за по-строга визия

Иглата също е много миниатюрен, но изключително забележим от околните аксесоар, който се поставя в средата на вратовръзката. Нейното предназначение е да я държи в правилното положение през цялото време. Освен това обаче, тя играе и декоративна роля, вписвайки се като част от общата визия на човека.

В момента на пазара се предлагат множество различни видове и с всевъзможни варианти за закопчаване и използване. Те също са едни от елементите, които първи се забелязват и играят роля във сформирането на първоначалното мнение за Вашата външност.

Елегантни ръкавели

Строгата и изключително официална визия не може да мине без употребата на ръкавели. Те представляват малки копчета, които се поставят върху специалния маншет на ръкавите на мъжката риза. Свалянето и поставянето им е много лесно, а различните предлагани видове - всевъзможни. Върху витрините на магазините могат да се срещнат варианти с имитация на скъпоценни камъни, гравировка на различни орнаменти, елегантно оформление и т.н.

Използват се при строг и официален дрескод, при бизнес срещи, публични и медийни изяви. Те са значително забележими при ръкуване и писане с химикал. Създават много добро впечатление и със сигурност, носейки ги ще изглеждате изключително елегантни.

Кърпичка за сако - за свежест

Кърпичката за сако - отново малко, но много важно допълнение, без което при строгия дрескод не може. Тя се поставя в предния малък джоб на сакото и се вижда само част от нея. Носи изцяло декоративна стойност и обикновено е с цвят, аналогичен на вратовръзката. Съществуват множество различни начини за нейното оформление, но за това сме писали отделни статии, които можете да откриете в нашия блог.

За да придобиете качествени аксесоари от доказал се бранд в България, посетете нашия онлайн магазин на teodor.bg или някой от физическите ни магазини и разгледайте богатата ни на разнообразни видове продуктова гама. Тук получавате още:

  • отлично обслужване и приятна атмосфера;
  • само висококачествени фирмено произведени продукти;
  • различни програми за лоялните ни клиенти;
  • допълнителни намаления и промоционални условия;
  • многофункционален сайт, позволяващ да направите своя правилен избор за секунди и с няколко клика.

Опитайте и Вие!

Обратно