Абитуриентски тенденции 2019

Абитуриентски тенденции 2019

Един от най-важните моменти в живота на всеки е абитуриентският бал, едно незабравимо и специално събитие за младите хора, свързано с много емоции, вълнение и еуфория. Събитие, което бележи не само завършване на гимназията, но е старт на нов етап от живота на всеки човек и трябва да бъде вдъхновяващо и запомнящо се.

Какви видове костюми за абитуриенти ще видите в сайта

В днешно време балът не е това, което беше. Младите хора все повече се стремят да бъдат различни и атрактивни в избора си на аутфит, затова и вариантите, които ще предложим са два, в зависимост от стилът, който предпочитате.

 1. Спортно елегантният стил се е превърнал във вариант номер едно за нашите клиенти през последните години. Комбинации на самостоятелни сака със спортно-елегантни панталони или дори дънки, в съчетание с риза и папионка са вариант, който Ви дава усещане за комфорт и лекота, но също така допринася за атрактивна визия.

  Друга опция за разчупване на стереотипа на класическата визия е комбинацията на втален модел в комбинация със светла риза, тениска или поло-шърт и завършващото допълнение на този сет са задължителните бели кецове.

  Модерен аутфит, налагаща се тенденция през последните години, за разчупване на стереотипите и атрактивен външен вид. Това се очертава да бъде и хитът в мъжката мода при абитуриентите за 2019 година.
   
 2. Официални - класическият стил е неотминаващ, когато говорим за постигане на елегантна визия. Вариантите при абитуриентските костюми са няколко. Ако искате да постигнете изчистен елегантен силует, тогава най - подходящ е класически втален в комбинация с риза, съобразена с цвета и подходящите аксесоари.

  Силно втален черен или тъмно син костюм в комбинация с актуалните в момента ризи от сатениран памук и декоративни елементи (ширити на яката, кожена яка и т.н.), които се носят без вратовръзка, са перфектен избор за постигане на нестандартна и модерна класическа визия.

  И разбира се, не на последно място, е церемониалният. Когато искаме да сме строго официални на този ден, то това е перфектният избор. Тъмно синя или черна церемония с класическа риза за папионка са непреходна Джеймс Бонд визия, която много младежи предпочитат за този специален ден.
Абитуриентски тенденции 2019

КОСТЮМ В 3 ЧАСТИ С ДИСКРЕТНИ ТОЧКИ

Стара цена: 399.99 лв.

Цена: 349.99лв.

Ефектен костюм от фина вълна, подходящ за всякакви поводи.Син цвят.Втален силует.Мотив дискретни точки.Сако с 2 шлица.Свален ревер.Закопчаване с 2 копчета.Тонален вискозен хастар с контрастни детайли.Панталон с филетки.Гръб на елек от хастар.Метална ограничетелна катарама на елек.Моделът позира в размер 52.Продуктът се предлага в син цвят на точки и синьо каре.

Преглед

Как да направим правилния избор

Важните неща, от които зависи балът да се превърне в незабравимо преживяване, са много, но може би най-важното от всичко е перфектната визия. Изборът на абитуриентски костюм никога не е лесна задача, съобразяваме се с много неща:

 • тенденции;
 • кройки;
 • цветове;
 • точен размер.

Ние от ТЕОДОР разбираме, колко е важно в този ден да изглеждате перфектно и имаме удоволствието да ви дадем нашите предложения за модерна и атрактивна визия.

Препоръчани от Teodor.bg

Независимо дали визията ще е спортно-елегантна или официална, най-важното е Вие да се чувствате комфортно в нея и да разпознавате собствения си стил в нея. Човек изглежда добре, когато се чувства добре. Дрехата и начинът, по който изглеждаме, дава самочувствие и увереност.
Във всеки един магазин ТЕОДОР, както и онлайн, нашите консултанти ще ви помогнат да направите правилния избор за перфектна визия и за един незабравим бал.

Обратно