Безплатна доставка независимо от стойността на поръчката!

6 примерни комбинации как да съчетаем цвета на ризата и папийонката

6 примерни комбинации как да съчетаем цвета на ризата и папийонката

Папийонката е аксесоар, който мъжете доста често пренебрегват. Време е да промените това. Ако знаете как правилно да комбинирате нейните нюанси с останалата част от Вашата визия, то определено бихте впечатлили останалите гости на събитието. Папийонката използваме за официални събития като бал, сватба, годеж, коктейл и други. Може да ви се струва не много значима, но всъщност тя създава огромно впечатление и дори всява респект в останалите. Дори има направено проучване, което показва, че ако я носите, вниманието към Вас ще бъде много повече, отколкото обикновено.

Предложения за официален стил

За да направите най-добрата цветова комбинация, използвайте колелото на цветовете и се движете по неговите схеми. Цветовите комбинации при него разделяме на 4 части:
Монохромна - цветовете са от една и съща гама, но с различен нюанс

  • Аналогична - включва три тона, които са разположени един до друг на колелото, като средният винаги доминира;
  • Триадична - за да постигнете изискана, балансирана и в същото време пъстра комбинация, изберете 3 нюанса, които се намират на еднакво разстояние един от друг;
  • Допълваща - включва цветове, разположени на колелото един срещу друг.

Нюансите на папийонката ще изградят имиджа Ви и ще изразят Вашата същност, затова трябва да внимавате какво избирате. За поводи, които изискват официален стил изберете класическото черно или акцентирайте с тъмно синьо или бордо. Папийонката в бордо отива на тъмно син или светло кафяв костюм, а по отношение на ризата - бяла, светло синя, светло лилава. Моделите в тъмно синьо са подходящи за костюм в същия цвят и бяла, светло синя или светло розова риза.

6 примерни комбинации как да съчетаем цвета на ризата и папийонката

Структурна папийонка в светла лила

 

Цена: 19.99лв.

Папийонка от структурен жакардов плат в лилаво. размер универсален.

Преглед

Как да подходим при спортно-елегантна визия

Тази визия е чудесен избор за коктейли или други събития през летните месеци, където спокойно може да използвате по-ярки аксесоари, отразяващи настроението Ви и помагайки Ви идеално да се впишете на партито. Ако спортно-елегантната Ви риза е в бяло или бледо кафяво изберете за акцент цвета на щастието, а именно оранжевото. Друга подходяща комбинация за спортно елегантна визия е лимоненожълта риза със зелена папийонка, което освен Вашата индивидуалност, ще изрази и любовта Ви към природата.

Нестандартни идеи за аутфит с папийонка от ТЕОДОР

Ние винаги сме приветствали нестандартните идеи, които помагат да се разчупят стереотипите. Позволете си да комбинирате дънкова или ленена риза с цветни папийонки. Пъстрите аксесоари са винаги впечатляващи, но внимавайте да не постигнете обратен ефект. За целта, ако имате повече от една шарка, то нека бъдат с малка, средна и едра големина. Нестандартните идеи изградете с триадичната или аналогична част от колелото на цветовете.

Обратно