Строго официална или спортно-елегантна визия

Какво представлява спортно-елегантната и официална визия

В първия случай се използват свободни дрехи, обикновено състоящи се от дънки или джинси, комбинирани с риза или блузка, сако и кецове, маратонки. Тази външност излъчва освободеност, увереност и елегантност. 

 

Вторият е насочен повече към деловите хора, особено когато им предстоят бизнес срещи, официални събития, коктейли, приеми и т.н. При подобни мероприятия, дрес-кодът е в официално-делови стил, по-строг е и изисква по-голямо отношение към малките детайли и аксесоари. Облеклото в случая се състои от сако, риза, панталон, кожени обувки, колан, копчета за ръкавели, кърпичка в горния джоб, вратовръзка и т.н. Мъжете с този стил на обличане излъчват висока класа, вкус, житейска стабилност и увереност.

 

Кой да изберем

Най-общо казано, в гардероба на един съвременен мъж трябва да присъстват и двата типа облекла, защото в живота на всеки настъпва момент, когато трябва да се облече или в единия стил или в другия. Ако все пак се питате кой ви е по-наложителен, то както става ясно от по-горе написаното, обърнете внимание на това с какво се занимавате и там, където често се налага да присъствате, изисква ли се подобна визия.

 

При младите хора, обикновено по-предпочитаната външност е спортната, защото тя е подходяща, както за дома, така и на улицата или на посещаваните от тях увеселителни събития. Строгото облекло е присъщо за улегналите хора, посещаващи само важни за тях мероприятия, изискващи официалност.

 

Какво предлагаме в TEODOR

В онлайн-магазина ни ще откриете огромна гама от сака, дънки, връхни дрехи, светли ризи, бермуди и много други. Всичко се предлага на атрактивни цени и с възможност за връщане на покупката в срок от 30 дни, след получаване. Изпитвате затруднения с пазаруването в магазина?! Не се притеснявайте, а ни потърсете по един от начините в сайта за връзка с екипа и веднага ще Ви съдействаме.

 

Защо да купите точно от нас?! Защото:

  • се грижим за удобството на клиентите и удоволствието по време на пазаруване, предоставяйки оптимизирана за работа с мобилни устройства платформа;
  • ценим времето Ви, осигурявайки система за бързи поръчки, без регистрации;
  • имате достъп до екип от експерти в областта, готови да ви помогнат в случай на затруднения напълно БЕЗПЛАТНО;
  • даваме възможност за връщане на покупката, срещу възстановяване обратно на платената сума;
  • се възползвате от най-доброто съотношение цена/качество на продуктите;
  • даваме карти за лоялност, чиито притежатели се възползват от много привилегии;
  • имате възможност да подарите ваучер на любим за вас човек, с който да пазарува при нас.

 

Тези и още куп други екстри Ви очакват само при нас в ТЕОДОР, така че заповядайте още днес! Очакваме Ви!

Назад към всички новини