Безплатна доставка независимо от стойността на поръчката!

Съвременният мъж свързва думата “Бермуди” с острова и неговият загадъчен триъгълник, но всъщност в света на модата, това са къси панталони, чийто крачоли достигат малко над коляното. По-долу ще видим къде се вместват те в съвременните тенденции и ще научим някои ценни съвети за по-правилен избор.

 

Какви са модните тенденции при избора на мъжки бермуди

При класическия вариант се наблюдават много строги изисквания - дължината да е 10 см над коляното, да има джобове и маншети, позволяващи извършване на корекции. Много наподобяват на спортните шорти, но дизайнерите доста често си позволяват да излизат извън приетата модна рамка и вече ги измениха достатъчно добре, за да не се бъркат двата вида. Обикновено се изработват от естествени материали и имат копчета, дантели и т.н.

 

Особено голяма популярност придобиват дънковите варианти с контрастни детайли, винтидж стила и ленените версии. 

 

Въпреки, че са предназначени да се чувстваме удобно и да ни е прохладно в горещините, мъжките бермуди трябва да са изработени от издръжлива материя за по-голяма дълготрайност. Избирайте модел, подхождащ на силуета Ви. Съблюдавайте, да стоят стабилно в областта на талията и бедрото, като не е лоша и идеята за добавяне на колан.

 

Подходящи ли са за всеки повод

Тези къси панталони са с дължина, която може да бъде малко над или под коляното. В тази връзка, не е прието да се носят на работа, на училище, по време на официални мероприятия, както и на културни събития (театър, изложби, презентации).

 

Прието е да се носят на не особено официални и придирчиви към дрескода мероприятия, в ежедневието ни и на разходки, на плажа, в планината и т.н. Те са изключително удобни и не запаряват, което ги прави и толкова предпочитани.

 

Цветове и модели

При изработването, дизайнерите обръщат огромно внимание на нюансите. Именно затова, в продуктовите гами на магазините, включително и при нас в TEODOR, присъстват както класически, така и по-ярки предложения. Особено предпочитани сега са тюркоазените, сините и тъмно-сините тонове. Често се прибягва и до пастелените отенъци.

 

Най-вероятно няма да Ви изненадаме, ако кажем, че и тук присъстват различни видове, всеки със своите характерни белези, вписващи се в съвременните модни тенденции:

  • шорти - различават се от класическата версия по дължината, която тук достига до средата на бедрото;
  • панталони - точно така се наричат в техния събран вариант. Имат копче и цип, гайки за прокарване на колана и т.н;
  • карго - така са наричани моделите с допълнителни големи странични джобове. Те често се използват във всекидневието и са много удобни и практични;
  • гащи - това са т.н. хавайки, предназначени за носене на плажа и притежават допълнителна вентилационна мрежа във вътрешността си.

 

Ако все пак искате да направите изгодна и качествена покупка, тук в онлайн магазина TEODOR сме Ви приготвили доста подобни предложения на атрактивни цени, висока степен на качество и бързи доставки. Побързайте, очакваме Ви!