В стилен унисон с градската модерност новата колекция Есен/Зима 2016 на "ТЕОДОР" е вдъхновена от прогреса и динамиката в живота на модерния мъж.

Силата на колекцията на марката се крие в перфектния баланс на официални облекла и ежедневни спортно-елегантни сетове, които са идеалното допълнение към модерния интерактивен начин на живот.

Облеклата в колекцията са съчетание от висококачествени материи с безупречна изработка, което е един от основните приоритети на марката.

Вдъхновени от ежедневието на съвременния мъж, дизайнерите на модна къща "ТЕОДОР" съчетават умело съвременните модни тенденции в специфичен умерен стил. Макар и този сезон да са силно застъпени традиционните есенно-зимни десени и цветове, марката залага на комбинациите на различни тъкани и структури, в съчетание със смели принтове и ярки цветови акценти.

Кожата присъства в много предложения този сезон. Мъжете ще могат да избират както между кожени якета, така и между зимни палта и якета с кожени детайли, и дори кожа с косъм. Освен във връхните дрехи, кожените детайли имат силно присъствие и в останалата част от облеклата и аксесоарите в колекцията. Силуетите остават предимно класически, като "модерното" се изразява в детайлите на всеки един артикули се запазва стилната и елегантна линия на силуетите.