Бутонелите за ръкавели са едни от онези малки детайли, допълващи цялостния външен вид и говорещи за стила и грижата за външността на мъжа. Принципно самите копчета не са задължителни, но употребата им показва, че човекът държи на детайла. За да ги използваме обаче и да изпълняват ролята си, трябва да умеем правилно да ги поставяме и все пак да знаем модерни ли са те все още. Нека разберем по-долу.
 

Как се слагат копчета за ръкавели

На първо място е необходимо да подберем специална риза, предназначена за поставяне на бутонели. Това са тези с удължени двойни френски маншети на ръкавите, навиващи се нагоре - стоят много елегантно. Те са със специални прорези, без допълнителни закопчаващи елементи.
 
На второ място, маншетът се овива около ръкава назад с другата ръка и става като широка гривна, но трябва да съблюдавате ръбът от към пръстите да е правилен. След това се уверете, че ръбовете на двата края са изравнени от външната страна на китката.
 
След, като и двата илика се намират един срещу друг, вече можете да поставите бутонелите, пъхвайки единия край през горния и преминавайки през втория, след което закопчавате и готово. Нужно е да съобразите, че декоративната част на аксесоара се намира от горната видима страна, а другата част отдолу.
 

Модерни ли са

Копчетата за ръкавели се носят само в случаите, където се изисква официално облекло и най-честата им употреба започва от 19-ти век с излизането на т.н. френски маншети, които са двойни за разлика от класическите единични. Този малък аксесоар е изключително красив, допълващ цялостния тоалет, а вече на пазара се предлага и разнообразие от видове за всеки повод, което ги прави незаменими за бизнесмените, предприемачите и хората, често посещаващи официални мероприятия.
 
На въпроса дали са модерни, можем да отговорим с пълно ДА и скоро няма да излязат от мода, поради простата причина, че се предлага голямо разнообразие от видове и човек може да прояви креативност и индивидуалност при избора, съответстващ на цвета и стила на обличане.
 

Защо да ги купим от TEODOR

Защото в онлайн-магазинът ни предлагаме само качествени мъжки аксесоари на неустоими цени и с:
  • краткосрочни доставки;
  • професионално обслужване на клиентите;
  • изключително широка и разнообразна гама от продукти;
  • безплатна консултация с професионалисти в областта;
  • лесна и интуитивна за пазаруване уеб-платформа, оптимизирана за работа дори и с миниатюрни мобилни устройства;
  • възможност за връщане на покупката, така че заповядайте дори още сега и направете своя избор, а в случай на нужда от индивидуална консултация с професионалист, потърсете ни!
Очакваме Ви!